Ga naar de inhoud
Home » Gratis Nederlandse visualisaties en meditaties » Vriendelijkheid voor jezelf – Meditatie voor Ouders

Vriendelijkheid voor jezelf – Meditatie voor Ouders

Laura van der Mark - YogakriebelsVriendelijkheid voor Jezelf - Meditatie voor Ouders
afbeelding van een kind en een man in de woonkamer

Fouten maken. We doen het allemaal.

Het is normaal, menselijk zelfs. Maar hoe ga je ermee om? Hoe kun je mild zijn voor jezelf als het misgaat? Dat kan soms best lastig zijn. Zeker als ouder... Deze meditatie helpt je hierbij.

Ouderschap is geen makkelijke klus. De druk om alles perfect te doen is soms enorm. Maar weet je? Perfectie bestaat niet. Fouten? Die horen erbij. Ze zijn onze leermeesters, die ons helpen groeien.

In deze meditatie gaan we samen ontdekken hoe je met vriendelijkheid en begrip naar je fouten kunt kijken. Stap voor stap, met je ademhaling als anker, brengen we zachtheid naar die plekken van zelfkritiek. We creëren ruimte voor acceptatie, groei en liefde.

Dus kom zitten. Adem diep in. En bereid je voor om jezelf met compassie te omarmen. Want fouten maken is oké. En jij, lieve ouder, je doet het geweldig. Laten we beginnen.

Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is bovendien initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!