Ga naar de inhoud
Home » Gratis Nederlandse visualisaties en meditaties » Vriendelijkheid voor Jezelf – Zelfcompassie Meditatie voor Volwassenen

Vriendelijkheid voor Jezelf – Zelfcompassie Meditatie voor Volwassenen

Laura van der Mark - YogakriebelsVriendelijkheid voor Jezelf


Zelfcompassie meditatie is een krachtige manier om liefde en begrip naar onszelf te brengen, vooral in momenten van lijden of pijn. Als volwassenen hebben we vaak de neiging om onze pijn te negeren of weg te duwen, maar deze meditatie nodigt ons uit om onze ervaringen onder ogen te zien met een houding van vriendelijkheid en zorgzaamheid.

Tijdens deze meditatie richten we onze aandacht op de plekken van ongemak en pijn in ons leven, niet om erin te blijven hangen, maar om het te erkennen en er zorg voor te dragen. We leren onszelf te behandelen met dezelfde vriendelijkheid en begrip die we aan een goede vriend zouden tonen.

Zelfcompassie meditatie is een prachtige manier om te leren voor onszelf te zorgen, om ons lijden te erkennen en ons eigen beste vriend te zijn in tijden van nood. Het is een uitnodiging om een zachtere, vriendelijkere relatie met onszelf te ontwikkelen en een bron van kracht en comfort te worden in ons eigen leven.

natuur schilderij afbeelding
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is bovendien initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!