Ga naar de inhoud
Home » Gratis Nederlandse visualisaties en meditaties » Playlist Terug Naar Je Matje

Playlist Terug Naar Je Matje

logo van terug naar je matje

Ontdek de magie van meditatie met playlist van Terug Naar Je Matje. Deze playlist bevat vier prachtig ontworpen meditaties die speciaal zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen.

Begin het jaar met de ‘Wintermeditatie’, een reis door de stilte van de wintermaanden. Ontwaak samen met de natuur in onze ‘Lente Meditatie’, een kleurrijke en levendige ervaring van de lente.

De ‘Meditatie voor het Slapen Gaan’ is een rustgevende en kalmerende meditatie die kinderen helpt om naar een vredige slaap over te gaan. Tot slot, de ‘Aanspannen en Ontspannen’ meditatie leert kinderen hoe ze hun lichaam en geest kunnen ontspannen na een actieve dag.

Elke meditatie is ontworpen om kinderen op een speelse en begrijpelijke manier kennis te laten maken met mindfulness. Ontdek de ‘Terug Naar Je Matje’ playlist nu en begin aan een zinvolle meditatieve reis met je kind.

Laura van den Boogert Aanspannen en ontspannen
{{svg_share_icon}}
Laura van den Boogert Lente meditatie
{{svg_share_icon}}
Laura van den Boogert Meditatie voor het slapen gaan
{{svg_share_icon}}
Laura van den Boogert Winterse Meditatie
{{svg_share_icon}}
Laura van den Boogert

Over de maker

Laura van den Boogert

Hoi! Mijn naam is Laura van den Boogert, woon in Harderwijk en geef (kinder)yoga en pilates lessen. Tijdens mijn Kinderyoga lessen zei een jongetje eens tegen mij dat ik meditaties zou moeten inspreken en dat heb ik gedaan! Bij deze 1 van de resultaten.

Wil je meer zien of horen? Dan kun je mij ook volgen op Instagram en Facebook onder de naam Terug naar je matje of via het YouTube kanaal kinderyogatijd. Ik wens je veel plezier met de meditatie!