Ga naar de inhoud
Home » Gratis Nederlandse visualisaties en meditaties » Jouw Boom – Kindermeditatie

Jouw Boom – Kindermeditatie

Kies de lengte die het beste past bij jouw kind 🙂

Laura van der Mark - YogakriebelsJouw Boom - 10 minuten
Laura van der Mark - YogakriebelsJouw Boom - 5 minuten

Help je kinderen hun innerlijke kracht en veiligheid te ontdekken met de 'Jouw Boom' meditatie. Laat ze de rust van hun eigen veilige bos en de stabiliteit van hun persoonlijke boom ervaren. De visualisatie is speciaal ontworpen om kinderen te helpen zich veiliger en gegrond te voelen.

In de 'Jouw Boom' meditatie worden kinderen uitgenodigd om een pad te volgen naar hun eigen speciale bos. Hier ervaren ze de warmte van de zon en de geluiden van de natuur. Ze ontmoeten een prachtige, sterke boom die speciaal voor hen is.

Door het aanraken en ruiken van de boom, en door zich voor te stellen dat ze net zo sterk en veilig zijn als deze boom, leren kinderen zichzelf als veerkrachtig en veilig te zien.

Deze meditatie helpt kinderen hun gevoel van veiligheid en geborgenheid te versterken, ongeacht de uitdagingen die ze in hun dagelijks leven tegenkomen.

Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is bovendien initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!