Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Rustgevende Yoga Nidra voor Kinderen: Vakantie Voelen in je Lijf

Rustgevende Yoga Nidra voor Kinderen: Vakantie Voelen in je Lijf

Laura van der Mark - YogakriebelsVakantie Voelen In Je Lijf - Yoga Nidra voor Kinderen
{{svg_share_icon}}

Heb jij zin in een vakantie? Voel je je een beetje moe of druk in je hoofd? Geen probleem! Met deze Yoga Nidra 'Vakantie Voelen in Je Lijf' kun je altijd op vakantie gaan!

In deze Yoga Nidra nemen we je mee naar je favoriete vakantieplek. Je leert hoe je rustig kunt worden door te letten op je adem en op hoe je lichaam voelt. Zo kun je even alle drukke dingen van de dag vergeten.

Stel je eens voor dat je super ontspannen bent, net zoals op vakantie. Je lichaam voelt licht en je hoofd is helemaal rustig. Klinkt dat niet heerlijk? Dat is precies wat je kunt beleven met 'Vakantie Voelen in Je Lijf'.

Dus kom op, ga mee op deze denkbeeldige vakantie. 'Vakantie Voelen in Je Lijf' is klaar voor vertrek!

jongen in het gras

'Vakantie Voelen in Je Lijf' is een speciaal ontwikkelde Yoga Nidra-sessie voor kinderen. Door middel van geleide visualisaties, ademhalingsoefeningen en lichaamsbewustzijn, helpt deze sessie kinderen om te ontspannen en tot rust te komen.

Het dagelijks leven kan soms stressvol en druk zijn voor kinderen, net zoals voor volwassenen. Deze sessie geeft kinderen de mogelijkheid om even een 'mentaal uitstapje' te maken, om zichzelf te resetten en te ontspannen.

Het mooie aan deze Yoga Nidra is dat het niet alleen voor ontspanning zorgt, maar ook kinderen leert hoe ze zichzelf kunnen kalmeren. Dit zijn vaardigheden die ze ook in andere delen van hun leven kunnen gebruiken. Daarnaast kan het hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren, wat essentieel is voor hun ontwikkeling.

Laat je kinderen genieten van deze denkbeeldige vakantie met 'Vakantie Voelen in Je Lijf'. Ze verdienen deze ontspanning net zoveel als wij, en het is een heerlijke manier voor hen om te leren omgaan met stress en drukte.

Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *