Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Op Pad met je Krachtdier – Yoga Nidra voor Kinderen

Op Pad met je Krachtdier – Yoga Nidra voor Kinderen

Laura van der Mark - YogakriebelsOp Pad met je Krachtdier - Yoga Nidra voor Kinderen
{{svg_share_icon}}

Kinderen worden meegenomen op een innerlijke reis, waar ze hun eigen krachtdier ontmoeten. Dit dier fungeert als een beschermer en een bron van steun, waardoor kinderen zich veilig en geborgen voelen. Ze krijgen de kans om te communiceren met hun krachtdier en te luisteren naar de boodschappen die het heeft. Dit helpt hen om een diepere verbinding met zichzelf en hun eigen kracht te ervaren.

Deze Yoga Nidra-meditatie is een mooie gelegenheid voor kinderen om te leren ontspannen, zichzelf beter te begrijpen en te groeien in zelfvertrouwen. Het biedt hen een rustgevende ruimte in hun drukke wereld en ondersteunt hun algehele welzijn.

Gun je kind een moment van innerlijke rust en balans. Nodig hen uit om deel te nemen aan deze Yoga Nidra-meditatie en geef ze de kans om te ontspannen, te groeien en te bloeien.

Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *