Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Met Aandacht – Mindfulness & Ontspanning voor Leerkrachten | Dag 1

Met Aandacht – Mindfulness & Ontspanning voor Leerkrachten | Dag 1

Laura van der MarkBodyscan
{{svg_share_icon}}
Laura van der MarkAandacht voor de Adem
{{svg_share_icon}}
Laura van der Mark3 minuten adempauze voor Leerkrachten
{{svg_share_icon}}
Laura van der MarkMaak je Lijf Rustig en Kalm - Ontspanningsoefening
{{svg_share_icon}}
Laura van der MarkLuistermeditatie
{{svg_share_icon}}
Laura van der MarkGun Jezelf Een Pauze
{{svg_share_icon}}

Ontspanning & Mindfulness Onderwijs

Welkom bij onze zorgvuldig samengestelde playlist met meditaties, speciaal ontworpen om de deelnemers van de cursus “Met Aandacht”.

Deze playlist zit vol mindfulness en ontspanningstechnieken, die niet alleen voor de deelnemers zijn om verder te oefenen met wat ze hebben geleerd.

Maar het is ook een uitnodiging voor alle leerkrachten die op zoek zijn naar manieren om stress te verminderen, hun aandacht te verscherpen, en emotionele veerkracht te bouwen in het onderwijs.

De Meditaties van Dag 1

  • De Bodyscan: Begin je reis naar innerlijke rust met deze geleide bodyscan meditatie. Voel hoe elke spiergroep zich ontspant en maak een diepe verbinding met je lichaam.
  • Aandacht voor de Adem: Leer hoe je door bewust adem te halen, je geest kunt kalmeren en je concentratie kunt verhogen. Een essentiële techniek voor iedereen in het onderwijs.
  • 3 Minuten Adempauze: Ideaal voor drukke dagen. Deze korte meditatie biedt een snelle reset voor je geest, waardoor je verfrist en gefocust weer verder kunt.
  • Maak je Lijf Rustig en Kalm: Verken hoe actieve ontspanning door bewuste aanspanning en ontspanning van het lichaam je kan helpen om diepe rust te ervaren.
  • Luistermeditatie: Scherp je zintuigen en je aandacht met deze unieke meditatie die je leert om actief en bewust te luisteren.

Elk kind verdient een ontspannen leerkracht

Je wordt als leerkracht dagelijks geconfronteerd met uitdagingen van het onderwijs. Mindfulness biedt je krachtige tools om stress te hanteren, je welzijn te verbeteren, en de kwaliteit van je onderwijs te verhogen.

Deze meditaties zijn zorgvuldig geselecteerd om kennis te maken met mindfulness en deze in te zetten tijdens je werkdag.

Ben je geïnspireerd door deze meditaties en wil je meer leren? Kijk dan eens naar “Met Aandacht – Mindfulness & Ontspanning voor Leerkrachten“. Deze cursus, speciaal ontworpen voor het onderwijs, biedt diepgaande technieken en inzichten om mindfulness tot een integraal onderdeel van je leven te maken.

Of je nu deel uitmaakt van onze cursus of gewoon op zoek bent naar manieren om je welzijn te verbeteren, deze playlist is een uitstekende stap op je pad naar een bewuster en voldoening schenkend leven en carrière. Ontdek de kracht van mindfulness en neem de controle over je welzijn in eigen handen.

flyer met aandacht - mindfulness onderwijs
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Leerkriebels. Vanuit haar eigen praktijk verzorgt ze speelse remedial teaching, kindercoaching en yoga. Ze komt zelf uit het onderwijs en weet hoe hard leerkrachten moeten werken. Daarom heeft ze voor leerkrachten de Mindfulnesscursus ‘Met Aandacht‘ uitgewerkt. Heerlijke momenten van rust en ontspanning.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *