Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Meditaties voor Ouders | Yoga Nidra & Adempauze

Meditaties voor Ouders | Yoga Nidra & Adempauze

Laura van der Mark - LeerkriebelsYoga Nidra voor Ouders - Een fijn moment voor jezelf
{{svg_share_icon}}
Laura van der Mark - LeerkriebelsAdempauze voor ouders
{{svg_share_icon}}

Even Ademhalen, Even Opladen

Tussen de luiers, huiswerk, en het balanceren van je eigen behoeften, kan het voelen alsof je constant aan het jongleren bent. Daarom hebben we iets speciaals voor jou gemaakt: een plek waar je even op pauze kan drukken, diep ademhalen en jezelf opladen.

Maak kennis met onze Adempauze en Yoga Nidra voor Ouders.

Jouw Adempauze: Pak Die Welverdiende Rust

Jouw Adempauze is jouw reddingslijn op die dagen dat alles te veel lijkt. In slechts een paar minuten helpt deze sessie je om even uit de chaos te stappen, diep in te ademen en een moment van rust te vinden. Het is simpel, snel, en gemaakt om jou een stukje vrede te brengen in de drukte van alledag.

Yoga Nidra: Opladen op Jouw Manier

Met Yoga Nidra voor Ouders gaan we een stapje verder. Dit is jouw kans om echt even te ontsnappen en jezelf op te laden. Door een diepe, geleide meditatie, nemen we je mee naar een plek van totale ontspanning. Het is jouw moment van rust, waar je kunt loslaten, opladen, en jezelf weer kunt vinden.

Waarom Dit voor Jou?

Omdat je het verdient. Tussen het zorgen voor iedereen en het managen van je leven, vergeet je soms te ademen. Deze sessies zijn jouw herinnering dat zorgen voor jezelf niet alleen oké is, maar noodzakelijk. Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, al is het maar voor even. Dus, wanneer sluit je aan bij ons voor een adempauze of een Yoga Nidra sessie? Het is tijd om die batterij van jou op te laden.

zachte weergave van rust
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *