Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Je Veilige Plekje – Yoga Nidra voor kinderen

Je Veilige Plekje – Yoga Nidra voor kinderen

Laura van der Mark - Yogakriebels
{{svg_share_icon}}

Kom, stap uit de drukte van je dag en ga met me mee op deze bijzondere tocht naar het centrum van Yoga Nidra. We beginnen met "Aankomen". Zoek een comfortabele plek op je mat, sluit je ogen en laat de dag achter je.

Voel hoe je adem kalmeert en je lichaam zich nestelt in ontspanning.

We verplaatsen ons naar de Sankalpa of Hartezin. Hier moedig ik je aan om contact te maken met je diepste wens, iets dat uit je hart opborrelt.

Misschien droom je van gezondheid, liefde, veiligheid of geluk. Stel je nu voor dat deze wens al is uitgekomen, en laat de blijdschap je overspoelen.

Vervolgens wandelen we samen naar jouw veilige plekje. Dit is jouw plek, een thuis waar je altijd kunt terugkeren als je je ooit angstig of eenzaam voelt. Het kan een bestaande plek zijn, of een plek die je zelf creëert. We ervaren deze plek met al onze zintuigen en ontmoeten een vriendelijke ziel die je een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft.

Ik nodig je uit om je onder te dompelen in deze magische reis van Yoga Nidra. Laat het een baken van rust en herstel zijn in je dagelijkse leven.

Ben je klaar? Zoek een plek, ontspan, en laten we samen deze prachtige reis beginnen.

Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *