Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Ik zeg lieve dingen tegen mezelf | Yoga Nidra voor Kinderen

Ik zeg lieve dingen tegen mezelf | Yoga Nidra voor Kinderen

Laura van der Mark - YogakriebelsIk zeg lieve en fijne dingen tegen mezelf
{{svg_share_icon}}

🌈 Vandaag nodig ik je uit voor een speciale yoga nidra meditatie. Deze sessie is niet alleen een rustmoment, maar ook een speelse tocht door je eigen verbeelding, waarbij je leert hoe krachtig jouw gedachten kunnen zijn.

Wat gaan we doen? Stel je voor dat je door een betoverend veld loopt, vol met kleurrijke bloemen en vriendelijke dieren die zachtjes langs je heen dartelen. Dit vredige veld is waar onze reis begint. Hier kies je een zachte plek uit om neer te liggen, te ontspannen, en je ogen te sluiten.

Terwijl je daar rustig ligt, gaan we onze gedachten observeren alsof ze wolken zijn aan de hemel. Sommige wolken drijven langzaam voorbij, terwijl andere misschien snel voorbij schieten. Elke wolk vertegenwoordigt een gedachte of een gevoel, en net zoals we niet de wolken kunnen sturen, hoeven we onze gedachten niet te sturen. We kunnen ze gewoon bekijken en laten passeren.

Deze meditatie leert je dat de manier waarop je tegen jezelf praat, echt een verschil maakt in hoe je je voelt. Door jezelf vriendelijke en positieve boodschappen te geven, zoals je dat bij een vriend zou doen, kan je jouw dag vrolijker en lichter maken.

Dus maak het je gemakkelijk, vind een rustige plek, en laat ons samen door dit prachtige veld wandelen. Bereid je voor op een rustige reis met kleurrijke beelden en zachte gedachten. Ik ben hier om je door deze magische ervaring te leiden! 🧘‍♀️🌼✨

lente afbeelding. gras bloemen en een warme zon
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *