Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Even een Adempauze – Meditatie voor Leerkrachten

Even een Adempauze – Meditatie voor Leerkrachten

Laura van der MarkDrie Minuten Adampauze - Meditatie voor Leerkrachten

Drie Minuten Adempauze

Welkom, lieve leerkrachten, bij jullie moment van rust en aandacht. In de komende drie minuten nodigen ik je uit om een adempauze te nemen. Een moment speciaal voor jou, om de hectiek van de dag los te laten en je innerlijke rust te hervinden.

Laat de vergadering maar even wachten. Adem diep in... en langzaam uit. Laat met elke uitademing de spanning van de dag wegvloeien. Voel hoe je zit, de steun van de stoel, je voeten op de grond, en sta open voor alle sensaties van dit moment.

Vond je deze meditatie fijn? Overweeg dan de cursus Met Aandacht, gegeven door Laura van der Mark.

Deze meditatie is slechts een voorproefje van wat je kunt ervaren in de cursus. Neem de stap naar een bewuster leven en ontdek hoe je, ook in de drukte van het onderwijs, je innerlijke rust en kracht kunt behouden.

juf mediteert in har lokaal
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Leerkriebels. Vanuit haar eigen praktijk verzorgt ze speelse remedial teaching, kindercoaching en yoga. Ze komt zelf uit het onderwijs en weet hoe hard leerkrachten moeten werken. Daarom heeft ze voor leerkrachten de Mindfulnesscursus 'Met Aandacht' uitgewerkt. Heerlijke momenten van rust en ontspanning.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *