Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Alles is Welkom | Yoga Nidra voor Volwassenen

Alles is Welkom | Yoga Nidra voor Volwassenen

Laura van der Mark - LeerkriebelsAlles is welkom
{{svg_share_icon}}

Welkom bij 'Alles is Welkom': Een Yoga Nidra Reis

Stel je voor dat je op een zachte mat ligt, in een kamer gevuld met een kalme sfeer en een zachte geur van lavendel. De buitenwereld vervaagt langzaam naar de achtergrond terwijl mijn stem je door een diepgaande Yoga Nidra sessie leidt, genaamd 'Alles is Welkom'. Dit is jouw uitnodiging om even te pauzeren, te ademen, en alles binnenin jou te verwelkomen met open armen—elke gedachte, elk gevoel, en elke sensatie.

Deze speciale Yoga Nidra sessie is ontworpen om je een veilige en beschermende ruimte te bieden waar je zonder oordeel kunt verkennen wat er in je omgaat. Hier is wat je kunt verwachten:

Aan het begin van onze sessie, zullen we samen een plek binnenin jou zoeken die voelt als een veilige haven. Het kan een herinnering zijn, een gevoel, of misschien een beeld dat rust en kracht uitstraalt. Dit wordt je ankerpunt, je eigen innerlijke bron waar je altijd naar terug kunt keren, welke emoties er ook opkomen.

Zoals de nacht volgt op de dag, bestaat ons leven uit contrasten. Warm en koud, licht en donker, vreugde en verdriet—tijdens deze sessie nodigen we al deze tegenstellingen uit. We observeren ze, voelen ze, en laten ze bestaan in een liefdevolle acceptatie die helpt om balans en harmonie te herstellen.

Met elke ademhaling nodigen we je uit om alles wat zich aandient te verwelkomen. Een gedachte aan morgen, een golf van vreugde, een rimpel van onrust—ze mogen er allemaal zijn. Zonder vast te houden of te duwen, ervaren we de vrijheid van pure acceptatie.

Deze Yoga Nidra sessie biedt je niet alleen een kans om diep te ontspannen en te onthaasten, maar het is ook een moment van zelfontdekking en emotionele heling. Je zult mogelijk merken dat je met meer compassie naar jezelf en anderen kijkt.

Dus, als je voelt dat je klaar bent voor deze reis, als je bereid bent om 'Alles Welkom' te heten binnenin jou, sluit dan je ogen, adem diep in, en laat mijn stem je begeleiden naar een plek van diepe rust en ontdekking. Alles wat je nodig hebt, is de bereidheid om te luisteren en te ontvangen.

mindful golven
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Yogakriebels. Yogakriebels is onderdeel van haar praktijk Leerkriebels. Yoga en mindfulness zijn vaste onderdelen binnen haar kindercoaching en RT.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *