Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Aandacht voor de Adem – meditatie voor Leerkrachten

Aandacht voor de Adem – meditatie voor Leerkrachten

Laura van der MarkAandacht voor de Adem - Meditatie voor Leerkrachten

Aandacht voor de Adem

Binnen de mindfulness en yoga is de adem een krachtig hulpmiddel. Hij is altijd bij en vertelt je veel. De adem helpt je weer thuis komen bij jezelf. Een zachte reset van de aandacht.

In de cursus Met Aandacht leren leerkrachten hoe ze deze krachtige tool kunnen inzetten in hun dagelijkse leven en werk. Het gaat niet alleen om de adem, maar ook om het ontstaan van een houding van acceptatie en compassie.

Door aandachtig te zijn, leren we te luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt, onze gedachten te observeren zonder oordeel en onze emoties te omarmen met begrip en zorg.

Deze meditatie is speciaal geschreven voor de cursus Met Aandacht. Een cursus vol ontspanning en mindfulness voor leerkrachten.

juf zit rustig in haar lokaal
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Leerkriebels. Vanuit haar eigen praktijk verzorgt ze speelse remedial teaching, kindercoaching en yoga. Ze komt zelf uit het onderwijs en weet hoe hard leerkrachten moeten werken. Daarom heeft ze voor leerkrachten de cursus Met Aandacht uitgewerkt. Heerlijke momenten van rust en ontspanning.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *