Ga naar de inhoud
Home » Nederlandse Yoga Nidra’s » Aandacht voor Jezelf – Mindfulness & Ontspanning voor Leerkrachten | Podcast

Aandacht voor Jezelf – Mindfulness & Ontspanning voor Leerkrachten | Podcast

Laura van der MarkMini-Podcast Aandacht voor Jezelf

Aandacht voor Jezelf - Mindfulness, Zelfcompassie & Geweldloze Communicatie

Welkom bij "Met Aandacht voor Jezelf", een mini-podcast luisterfragment speciaal ontwikkeld voor leerkrachten die na onze proefles meer verdieping zoeken.

Deze podcast is een unieke combinatie van mindfulness onderwijs, zelfcompassie en geweldloze communicatie, zorgvuldig samengesteld om leerkrachten te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

In deze podcast herhalen we de principes van mindfulness voor leerkrachten en verkennen we hoe deze tools niet alleen bijdragen aan je duurzame inzetbaarheid in het onderwijs, maar ook aan een verhoogd welzijn in je persoonlijke leven.

Via praktische meditatieoefeningen en inzichtelijke uitleg bieden we tools die je helpen met meer aandacht voor jezelf en je omgeving te leven.

Mindfulness voor Onderwijs

  • Mindfulness Onderwijs: Ontdek hoe mindfulness-technieken specifiek aangepast aan de onderwijssetting jou kunnen helpen om stress te verminderen, je concentratie te verbeteren en een positieve leeromgeving te creëren.
  • Zelfcompassie: Leer de kunst van zelfcompassie en begrijp hoe je, door vriendelijker voor jezelf te zijn, een veerkrachtigere houding kunt ontwikkelen tegenover de uitdagingen in het onderwijs.
  • Geweldloze Communicatie: Maak kennis met de principes van geweldloze communicatie en ontdek hoe deze je kunnen helpen om effectievere, empathische communicatievaardigheden te ontwikkelen, zowel in de klas als daarbuiten.

Deze podcast is perfect voor elke leerkracht die wil kennismaken met mindfulness in het onderwijs, op zoek is naar praktische manieren om mindfulness voor leerkrachten toe te passen.

Verbeter niet alleen je eigen leven, maar ook dat van je klas, door de kracht van mindfulness, zelfcompassie, en geweldloze communicatie.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een meer mindful, compassievol en communicatief sterk onderwijsleven? Luister nu naar "Met Aandacht voor Jezelf" en laat je inspireren om met aandacht en zorg voor jezelf en je omgeving te leven.

Wil jij ook ontspannen lesgeven?

Ben je geïnspireerd door deze mini-podcast en wil je meer leren? Schrijf je in voor onze volledige cursus "Met Aandacht - Mindfulness & Ontspanning voor Leerkrachten".

Deze cursus, speciaal ontworpen voor het onderwijs, biedt diepgaande technieken en inzichten om mindfulness tot een integraal onderdeel van je leven te maken.

flyer met aandacht - mindfulness onderwijs
Laura van der Mark

Over de maker

Laura van der Mark

Laura is de oprichter en eigenaar van Leerkriebels. Vanuit haar eigen praktijk verzorgt ze speelse remedial teaching, kindercoaching en yoga. Ze komt zelf uit het onderwijs en weet hoe hard leerkrachten moeten werken. Daarom heeft ze voor leerkrachten de Mindfulnesscursus 'Met Aandacht' uitgewerkt. Heerlijke momenten van rust en ontspanning.

Laura is tevens initiatiefnemer van MijnYogaNidra.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *