Ga naar de inhoud
Home » Contact

Contact

Wil je wat vragen?

Ik hoor altijd graag van mensen. Heb je een vraag over MijnYogaNidra.nl. Voel je dan vrij het contactformulier in te vullen.

Wees gerust! Ik hou ook niet van spam 🙂

De nieuwste Yoga Nidra's direct in je mailbox?

Mis nooit meer een Yoga Nidra. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij laten je weten als er nieuwe Yoga Nidra's, meditaties en visualisaties beschikbaar zijn.

We sturen je geen spam, no worries

Deel je werk met de wereld!

Op MijnYogaNidra.nl is ook plaats voor jou. Een omgeving voor jouw mooie creaties, die jij vervolgens gemakkelijk kan delen.

Ik was zoekende naar een vaste plek voor mijn Nederlandse Yoga Nidra’s en meditaties. Een omgeving waar kinderen veilig konden luisteren. MijnYogaNidra.nl is deze plek geworden.

Super dat je onze meditaties hebt ontdekt! Yoga Nidra heeft mij zoveel gebracht, en ik hoop dat jij er ook veel aan hebt.

Het mooie is, we bieden deze Nederlandse meditaties gratis aan. Dat kan dankzij giften van mensen zoals jij. Zo bereiken we samen meer mensen met de kracht van meditatie.

Dana, het boeddhistische concept van geven, gaat om de vreugde die je ervaart bij vrijgevigheid. Hoeveel je geeft, bepaal je zelf. Elk gebaar telt en helpt om deze site in de lucht te houden.

Voel je je geroepen om MijnYogaNidra.nl te steunen? Geweldig! Klik hier om een donatie te doen. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Veel liefs, Laura